Ik ben Marloes

Ik hou van beelden en sferen maken. Een verhaal te vertellen, in beeld, beweging en sfeer. Dat is wat ik doe.

Deze behoefte en drang heeft zich op verschillende wijzen gemanifesteerd. Als kind tekende en schilderde ik veel. Daarna ontdekte ik dat er ook een verhaal verteld kan worden met je lichaam, en ben ik naar de dansacademie gegaan. Maar hongerig naar kennis ben ik Algemene Cultuurwetenschappen gaan studeren aan de UvA. Hoe raar kan het lopen, want dit heeft geresulteerd in een eigen bedrijf in vintage kindermeubels, dat ik jarenlang met een vriendin heb geleid. Hier heb ik me vooral gericht op de uitstraling en sfeer van het bedrijf: de website, flyers, styling en productfotografie.

Maar in 2020 werd het tijd voor iets anders. Ik wilde weer zelf gaan creëren, weer mijn eigen verhalen gaan vertellen. Ik hervond op datzelfde moment mijn liefde voor dansen. En gek genoeg gaf dit me de moed alles om te gooien. In dat jaar startte ik met een intensieve cursus Grafische Vormgeving en webdesign. Hier komen veel liefdes van mij samen: tekenen, schilderen, beelden creëren, sferen bouwen, verhalen vertellen.

Daarnaast is dans weer een groot onderdeel van mijn leven geworden. En dan vooral de vrije dans/ dansimprovisatie en Ecstatic Dance. Wekelijks bied ik dansimprovisatie lessen aan volwassenen aan. Ook stort ik me momenteel op het realiseren van Ecstatic Dance avonden in Culemborg!